*

20 Σχόλια

Αψογη δουλειά!

26 Μαΐου, 2018

Εξαιρετική δουλεια και πολύ καλη συμπεριφορα των κοριτσιών.. Ολα άψογα.. Τέλεια τα κορίτσια ❤

31 Αυγούστου, 2017

Exeretikh doulia kai exeretikh gunaika poli kalh !!! 😊

6 Αυγούστου, 2017

Προτείνω ανεπιφύλακτα την Ευαγγελία. Είναι φοβερή!!!Μπράβο Ευαγγελία συνέχισε με τα υπέροχα χτενίσματα σου!!!!

23 Δεκεμβρίου, 2015

Έχω να πω ότι έχεις χρυσά χέρια Ευαγγέλια μου, σε ευχαριστώ πολύ κάνεις φοβερή δουλειά συγχαρητήρια τέτοια περιποίηση και εξυπηρέτηση δεν περίμενα να βρώ στην Πόλη μας!!!!!

2 Μαΐου, 2014

Εξαιρετικός άνθρωπος,ευγενέστατη και καταπληκτική επαγγελματίας,δυναμική γυναίκα,μοντέρνα μαμά!!
Το κομμωτήριό της μια γυναικεία υπόθεση που αξίζει να την “εξιχνυάσεις”!!!

2 Μαΐου, 2014

EΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΟΥ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

2 Μαΐου, 2014

Εξαιρετη επαγγελματίας κ υπεροχος ανθρωπος! Η δουλεια της ξεχωριζει ειδικοτερα τα χτενισματα,τα οποια ειναι απλα υπεροχα! Αναμφισβητητα η καλυτερη!

2 Μαΐου, 2014

Φοβερό περιβάλλον και απίστευτη επαγγελματίας!!! Υπέροχη δουλεια

2 Μαΐου, 2014

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΠΡΩΤΑ..ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ..ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΛΙΚΑ…..ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ .ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ??? ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ…ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ..Κ ΝΤΑΓΚΑΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ..!!!ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΨΟΓΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΗΣ…ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ..ΕΥΓΕΝΙΚΗ Κ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ..ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ..ΠΑΝΤΑ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!!!!!!!!!

2 Μαΐου, 2014

απλά άψογη!!!!χίλια ευχαριστώ κυρία Λίτσα!!!να είστε καλά κ πάντα επιτυχίες!!!!!!ΑΨΟΓΗ!!!!!!!

2 Μαΐου, 2014

Εχω δοκιμάσει αρκετά κομμωτήρια κ κομμώτριες…Για πρώτη φορά εχω μείνει τόσσο ευχαριστημένη!!!😊😊😊Έκανα κάποια χιλιόμετρα αλλά άξιζε τον κόπο…Υπέροχος χώρος,η Λίτσα μοναδική!!!δεν υπάρχει νομίζω περίπτωση να φύγει πελάτης και να μην είναι ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα…δυο εξαιρετικές βοηθοί…και πάρα πολυ καλές τιμές και συμπεριφορά…Προτείνω ανεπιφύλακτα….Λίτσα αν και είμαι λίγο μακριά σου, αξίζει τον κόπο να έρχομαι και δεν σ αλλάζω με τίποτα!!!!!😊😊😊

2 Μαΐου, 2014

Δεν υπάρχει!!!!! Είσαι τέλεια και είναι καταπληκτικά χτενίσματα – δημιουργίες. Ενα απλό μπράβο, ειναι λιγο……..!!!!!!!!!!!!

2 Μαΐου, 2014

Τι να πρωτοπώ!!Λιτσα είσαι ΑΨΟΓΗ! Έκανα 60 χιλιόμετρα για να συναντήσω μια υπέροχη επαγγελματία και άνθρωπο!Το χρωμα των μαλλιών μου είναι ονειρικό! Δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω! Μόλις απέκτησες μια ακόμη φαν σου! Είσαι ΥΠΕΡΟΧΗ.Και να φανταστεί κανείς πως ήρθα πρώτη φορά… Επίσης να πω ότι η εξυπηρέτηση και η περιποίηση είναι μοναδική! Σε ευχαριστώ πολύ και θα έχουμε συνέχεια…❤️

2 Μαΐου, 2014

Μοναδική Ευαγγελία Ντάγγαλου!

26 Απριλίου, 2014

Υπέροχη!!!! Καταπληκτική!!!! ΘΕΑ!!!!!!! Μαμά Λίτσα σε θαυμαζουμε!!!!!

26 Απριλίου, 2014

The idol of hairstyling!!

26 Απριλίου, 2014

Just perfect!!!

26 Απριλίου, 2014

Άπλα τελεία δουλειά!!!!

26 Απριλίου, 2014

Μία εξαίρετη επαγγελματίας με αγάπη για τη δουλειά της, ένας ζεστός και χαμογελαστός άνθρωπος μέσα σε ένα εκπληκτικό περιβάλλον σε περιμένουν για να σε ομορφύνουν!!!! Αυτό λέω σε όλους όταν με ρωτάνε για το κομμωτήριο που πηγαίνω και το εννοώ, σε ευχαριστώ πολύ!!!!

26 Απριλίου, 2014