Καλωσήρθες!

Η Ευαγγελία Ντάγγαλου, λατρεύει αυτό που κάνει, γι’ αυτό το κάνει με επιτυχία. Κύριο μέλημά της είναι ο συνδυασμός του προσιτού με την υψηλή αισθητική, γι’ αυτό το λόγο, το κομμωτήριό της, που βρίσκεται στην οδό Βενιζέλου Ελευθερίου 141,στη Λάρισα, είναι από τα μεγαλύτερα και πιο μοντέρνα στην Ελλάδα.

1988

Η Ευαγγελία Ντάγγαλου, βρίσκεται στο χώρο της κομμωτικής από το 1988, έχοντας ως έδρα τη Λάρισα, όπου βρίσκεται το πιο λαμπερό κομμωτήριο της πόλης… και είναι δικό της!

Ευαγγελία

Η Ευαγγελία, είναι μια γυναίκα ασυμβίβαστη, πηγαίνοντας κόντρα στα καθιερωμένα, προτάσσοντας συνεχώς νέες ιδέες με μόνο στόχο της, την ομορφιά του ανθρώπου. Ως τεχνικός σύμβουλος εταιρείας επαγγελματικών προϊόντων, διαμορφώνει κάθε χρόνο τάσεις μόδας που υιοθετούνται από χιλιάδες επαγγελματίες.

Technical Educator

Η Ευαγγελία Ντάγκαλου, εκπαιδεύει μαθητές και επαγγελματίες κομμωτές με εξειδικευμένα σεμινάρια πάνω στην κομμωτική τέχνη και ειδικότερα στα νυφικά και βραδινά χτενίσματα. Επίσης, ένα από τα πιο εξειδικευμένα σεμινάρια που διδάσκει, έχει αντικείμενο την χρωμοανάλυση και την εναρμόνιση των χρωμάτων στο πρόσωπο και στο στυλ του ατόμου.

Διακρίσεις

Στην πολύχρονη καριέρα της έχει κορυφαίες διακρίσεις στο ενεργητικό της, καταφέρνοντας να συνδυάζει και να ισορροπεί οικογένεια και εργασία.

Ο χώρος μας!

Follow us on Facebook

Ακολουθήστε μας στο Instagram